× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Digital design favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Vil du kunne mer enn å sette filter på instgrambildene dine?

Digital Design handler om å ha det gøy når vi designer. Derfor setter vi på god musikk, drikker alt-for-mye koffein og forsøker å komme i god flyt.

På Digital Design-linja jobber vi kreativt og da blir vi kreative. Det finnes ingen snarvei, det tar tid å bli en god designer. Det blir du her.

Det tar ikke mange måndene før du kan gjøre et hvitt ark om til hva som helst.

"Now that we can do anything, what should we do?"

Bill Buxton

Som elev har du stor påvirkningskraft i hvilke typer design vi skal lage. Har du sett noe på instagram som du har lyst til lære? Si ifra.

Vi fotograferer i fotostudio, filmer på location og redigerer på mac-rommet. Her bruker du en av macene våre eller din egen. Hele Adobe Creative Cloud pakkafår du fra oss (Photoshop, Illustrator, Indesign, Premiere og After Effects).

Digital design-gjengen er en del av FotoVideo-klassen. Her lærer vi å lage gode bilder sammen. Liker du å ta bilder eller film er det et stort pluss. 

Vil du lære mer om design, stil, font, bilde, og digital illustrasjon, er dette linja for deg. Du kommer ikke til å angre.

 

Vi er skikkelig gira over å være med å kutte klimautslipp og de laaaange flyturene, og reiser i stedet på en superbra og annerledes studietur til hipster- og kunstnerhovedstaden Berlin!

 

Seriøst, se hva årets elever jobber med her!

Og se hvordan Oda beskriver linja i denne videoen: