× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Beats Electro favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

For deg som elsker å lage musikk på laptopen, gitaren eller liker å leke deg med de mulighetene den elektroniske musikken gir med ønske om å lære mer. Uansett nivå! Studietur til Dance Fair, Nederland

Produsere og lage låter

På Beats Electro lærer du om:

  • studio
  • sampling
  • musikklære
  • lydlære
  • låtskriving
  • livesituasjonen
  • promotering av egen musikk

Du vil få mye tid til å lage musikk i det programmet du liker best, enten det er FL Studio, Ableton, Logic eller andre DAWs. Du vil få undervisning og veiledning av dyktige etablerte artister/produsenter, tilgang på maskiner og programvare (hvis du ikke vil ha med ditt eget utstyr) og du vil også få tilgang på et profesjonelt studio et helt år. Du får lært deg hvordan å sample, skrive låter, spille inn i studio, lage beats og hvordan du kan promotere deg selv som artist/produsent. Målet for året er å ha det gøy og få gitt ut musikken du lager.

 

Konserter og Dance Fair i Utrecht

Hvilke artister vi skal se, varierer selvfølgelig ut fra hvem som spiller hvor. Skolen ligger ca 20 min biltur unna Studentersamfundet, Rockheim og Byscenen, for å nevne noen av scenene Trondheim har å by på. Dance Fair i Utrecht, Nederland, blir en stor opplevelse!

 

Artist/Produsentbesøk

Hvert år har vi besøk som kommer for dele av sin kunnskap og sine erfaringer og du vil helt sikkert kunne plukke opp noen tips her. Vi har blant annet besøk av Autolaser flere ganger i løpet av året.

Les mer om Beats Electro på Rødde folkehøgskoles nettside

og se filmer og bilder på Beats Electros facebookside!

Instagram: @roddebeatselectro