× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Redning, sikkerhet, reise favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

For deg som drømmer om en fremtid innen politiet, brann, ambulanse, forsvaret eller annen redningstjeneste.

 Ulende utrykningskjøretøy, blinkende blålys og høy puls. Redningsfaget er både spennende, morsom og livsviktig! Vi tester egne grenser; både fysiske og mentale. I tillegg forbereder vi oss til fysiske opptaksprøver til politihøgskolen, ambulansefaget, forsvaret og brannvesenet.

Lær å redde liv og få en enestående mulighet til å bli bedre kjent med deg selv i pressede situasjoner! Linja gir deg kunnskaper og ferdigheter i ”hva kan jeg gjøre”, når situasjonen krever det. Personlig utvikling, selvstendighet, ansvar og ledelse står i sentrum. Hverdagen består av både tradisjonell undervisning, praktisk opplæring og spennende, actionfylte øvelser. Vi beveger oss på land, til sjøs og i fjellet - velger du denne linja bør du derfor være motivert og klar til innsats.

Vi reiser på hovedfagstur til eventyrlige Island. Dersom du vil reise mer kan du gjerne bli med på en av våre andre studiereiser også.

 Risøy Folkehøyskole har hatt redning som linjefag i 20 år - dette er noe vi kan! Velkommen til et spennende og fartsfylt år på Risøy Folkehøyskole!