Nøkkelinformasjon

Om studiet

Linja for deg som er reiselysten! Afrika, Europa, båtturer i sørlandsskjærgården, overnatting ute i skog og fjell.

Har du utforskertrang og lopper i blodet? Nysgjerrig på verden; både den rett på utsiden av stua og andre, eksotiske kontinenter? Da er dette linja for deg! Gjennom varierte aktiviteter og reising, både hjemme og ute, skal vi utvide vår horisont - både den fysiske og vår indre. Vi tror at de beste reisene starter med litt planlegging, en fornuftig pakket sekk og et åpent sinn. For å sikre oss at minnene varer evig, også i digital form, får du opplæring i foto og video. Reising er tross alt det eneste du kan kjøpe som gjør deg rikere.

AFRIKA! Vi reiser på et halsbrekkende eventyr til eksotiske Afrika og lar oss forføre av nye lukter, smaker, mennesker og majestetiske syn.

EUROPA! Fantastiske opplevelser er nærmere enn du tror. Vi utforsker vår egen verdensdel og dens rike kultur og historie og reiser på interrail.

Året består av flest hverdager. På vårt vakre Risøya fylles disse med varierte og morsomme aktiviteter; både til lands og til vanns, i båt, på sykkel og til fots. Nye kulturer og nye steder kan være litt skummelt. Derfor har vi med oss en erfaren og trygg lærer, som i tillegg er glad i både folk og jobben sin!

Lyst på ENDA mer reising og nye kulturinntrykk? Bli med oss på fellesreiser til Kroatia og Maldivene da vel!

 

Se mer på hjemmesiden vår!

 

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.