× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Stand Up & Revy favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Linja for deg som liker å få folk til å le. Det du lærer her får du bruk for enten du vil bli revystjerne, standup-komiker eller statsminister. Vi drar på studieturer til London og Dublin.

Stand-Up & Revylinja er Norges eneste linje av sitt slag.  Linja har til nå flere komipriser og nominasjoner bak seg, både blant tidligere elever og lærere. Flere ganger har våre tidligere elever vunnet den store revyprisen og fått opp sine show på Nationaltheatret.

Stand-Up
Å være stand-up'er stiller ekstra store krav til god formidling. Du er helt alene på scenen, uten annet å bruke enn seg selv. Gjennom all tekst og scenejobbing du gjør i løpet av året, får du verktøy du kan bruke når du fremfører din stand-up tekst - både fra linjas dyktige lærere og fra gjestelærere som tilhører Norges humorelite

Produksjoner:
Vi produserer flere revyer med ulikt format gjennom året. Elevene på Stand Up & Revy er også arrangører for spontane humorkvelder og improshow internt på skolen.

Live show og SoMe-Humor
Vi jobber med humor på forskjellige plattfomer. Det er viktig for oss å følge med i tiden og vi som TVNorge tar humor på alvor.  Vi kaster oss rundt og bruker sosiale medier, kamera og egen kreativitet og utforsker de aller fleste sider av humorfaget. Linjen drifter og sin egen youtubekanal.

Opplevelser
Vi drar på forskjellige forestillinger i løpet av året.  Våre linjeturer går til London med faginnhold rettet mot humor og til Dublin der vi er på kurs med fagfolk fra bransjen.