× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

E-sport: League of Legends favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Spill League of Legends gjennom hele skoleåret, med en strukturert hverdag og fokus på individuell forbedring og lagspill! Vi hjelper deg til å bli en bedre LoL-spiller, gjennom solid trening!

Namdals folkehøgskole var en av de første skolene med e-sport som linjetilbud. E-sport er dataspilling på høyeste nivå, og er et tilbud til deg som ønsker å dyrke din motivasjon for å nå dine mål og drømmer. Her får du mye individuell oppfølging og opplæring, og får lære hva som skal til for å nå toppen. Linja er basert på «League of legends» og har fokus på å utvikle sterke og strategiske spillere.

Elevene får opplæring i en treningsmetode som er laget av linjelæreren, og som baserer seg på det som benyttes av flere av de sterkeste organisasjonene i Europa. Klasserommet vårt er lagt til rette for elever som driver med streaming, og vi har mindre rom og lydtette rom - slik at din streaming ikke påvirkes av unødig støy i bakgrunnen. Vi kan også tilby opplæring i hvordan man setter opp en stream og hvordan man gjør seg attraktiv for seere. Skolen tilbyr bra fibernettverk, i tillegg til god bordplass for hver enkelt elev (romslig selv med 2 skjermer per elev).

Linjeturer vil variere fra kull til kull, og avgjøres av elever og linjelærer. Tidligere har vi besøkt Intel Extreme Masters i Polen, DreamHack Winter og lokale LANs. De siste to åra har vi reist til Sør-Korea.