× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Musikk Utøvende Sang favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Ønsker du å utvikle deg som vokalist, både alene og sammen med andre? Det finnes så mange fantastiske måter å bruke stemmen på!

Et år på Musikk Utøvende Sang gir deg muligheten til å utvikle deg mot å bli en allsidig musiker, og du vil bli utfordret både som leadvokalist, korist og bandleder.

I undervisningen er det mye fokus på forskjellige måter å bruke stemmen som instrument på, og du vil få anledning til å utforske stemmen din i ulike sjangere og besetninger.

Vi jobber med at du skal finne din stemme, og bli enda tryggere på scenen og på musikken du vil drive med. 

På Musikk Utøvende Sang er det ingen instrument- eller sjangerbegrensning!

  • Linjetiden utgjør 9 timer i uka.
  • Resten av timeplanen din settes sammen av hovedinstrument, valgfag og fellesfag.
  • Plukk, miks og fyll planen med opptil 30 timer musikk i uka!

Viken er en skapende skole hvor egenprodusert materiale blir prioritert, og hvor vi har fokus på formidling og særpreg. For alle elevene på Viken, og for deg på Musikk Utøvende Sang-linja, legges det opp til ett tett samarbeid med de andre linjene på skolen. Det kan være alt fra å arrangere, og spille inn egne låter, til store produksjoner både på scenen og i studio. 

Ett av mange høydepunkter i skoleåret er vår-turnéen hvor man, sammen med medelever fra ulike linjer, planlegger og gjennomfører en turné til ett selv-valgt sted. Alt planlegges og gjennomføres av elevene. Dette gjør at du som elev får en svært realistisk opplevelse av hva det vil si å jobbe som turnerende artist/musiker.