× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Eventyr på Verdens tak - Tibet, november 2019 favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

Et halvt år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Gruppereise til Tibet november 2019. Reiseperioden er fra 16.november - 28.november, totalt 13 dager.

Turen koster kr.27 590,- i del av dbl rom. Hel pensjon. Gode 4* og 5* hotell.

Denne gangen skal vi lande i Beijing og vandre på Den kinesiske mur. Deretter flyr vi til Xining (2270 moh) før vi går om bord på toget til Lhasa. I Xining som tilhører det store Tibet skal vi begynne å kjenne på høyden, stifte kjennskap i den tibetanske kulturen og tibetansk medisin. Om kvelden stiger vi om bord på toget som skal kjøre på verdens høyest liggende jernbane mot Tibets hovedstad Lhasa. Toget skal føre oss 1970 km over det tibetanske høylandet gjennom Kinas kanskje mest dramatiske og ubeskrivelige storslåtte landskap. Når vi våkner om morgenen møter vi isbreer ved de 5000 meter høye fjellpass og nå og da ser vi nomader som gjort tilfeldige stopp i en evig vandring. I Kekexili ser vi løpende tibetanske antiloper i det fjerne gjennom togvinduet.

I Tibet kommer vårt eventyr å bli preget av eldgamle klostre, storslått Potalapalasset, gyngende bønneflagg, sirklende bønnemøller, snøkledde fjell, vakre innsjøer, uopphørlig brennende røkelse, våre møter med tibetanere ect ect. Vi lover deg at opplevelsene står i kø på denne reisen.

Som alltid skal vi sove og spise godt og kose oss på turen som vil gi uforglemmelige minner. Hvis du er interessert i denne turen, la ikke denne sjansen gå fra deg.

Ta gjerne kontakt med Møre Folkehøgskule / MF Kulturreiser på telefon 70041999 eller i e-post kurs [at] more [dot] fhs [dot] no for mer informasjon.

Klikk her for detaljert program.

Klikk her for påmelding