× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Film og Foto favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Du setter fokus.Bruker video og foto. Publiserer på Youtube, Snap og Insta. Fanger øyeblikket, lager historien. Tur til London!

GoPro - Gimbal - Greenscreen - Drone - Sosiale medier - Final Cut Pro - Premiere - Studiofoto - PhotoshopHer kan du gå til linjens egen hjemmeside.

 

Fortell historier med film og bilde

Du er opptatt av å fortelle historier med film og bilder. Bli med på å skrive manus, sett opp produksjonsplan, finn skuespillere/modeller og den rette settingen. Du er sjefen bak kamera. Rediger. Du publiserer dine egne filmer og bilder. Film og Foto er en praktisk linje. Linjeleder Øystein Ellingsen har lang erfaring fra NRK og lokal-tv.

Fotostudio og Photoshop

Du lærer lyssetting og tar bilder i fotostudio. Lærer triks og redigering i Photoshop. Vi publiserer resultatene på sosiale medier, og printer bildene til utstilling. Skolen stiller med kameraer og et godt utrustet fotostudio. Men du må gjerne bruke eget kamera, så husk å ta det med.

Redigering

Du redigerer på Mac med Final Cut Pro X, Premiere pro og iMovie. På mobiltelefon redigerer du med verktøyer som Splice, iMovie og Kick.

 

Film og Foto kombineres med et linjefag 2:


- Media- Musikk

- Fotball

- Gla´mat- Cosplay- Allround Aktiv