× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Allround Aktiv favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

En tilrettelagt linje med fokus på aktiviteter, ADL-trening, trivsel, samhold og mestring. Vi finner mulighetene den enkelte har i en aktiv hverdag, med eller uten fysisk funksjonshemning.

Det er du og dine behov som er viktigst for oss. Derfor er dette linjen for deg som ønsker en mer aktiv hverdag, med bl.a. styrketrening, friluftsliv, og mestring av hverdagens små og store gjøremål. Når vi har blitt bedre kjent med deg, legger vi opp dagene etter klassens ønsker og behov. Skolens undervisningsrom og utstyr er godt tilrettelagt. Målet er å bli bedre på å mestre steder og situasjoner som ikke er det.

Varierte aktiviteter

Vi kan nevne friluftsliv i nærområdet, spill og lek i gymsal, treningsstudio, fotosafari, matlaging inne og ute, reisetrening og ADL-trening. Vi har også dagsturer med besøk til Sirdal Huskyfarm, Paralympisk dag på Nærbø, og linjetur til Ålborg i Danmark. Vi henter litt av hvert fra skolens gode og varierte fagmiljø og gir deg det beste av alt. Trening og oppfølging med fysioterapeut på skolen er mulig ved behov.Trykk her for å gå til linjens egen hjemmeside.

Fellesskap

Er du en person med medfødt eller ervervet skade, vil dette være ei god linje for deg, hvor vi vektlegger god og spennende opptrening. Vi ønsker at du skal få et fremgangsrikt opphold på Lundheim. Fremgangen måler vi ikke i karakterer, men du vil merke den på deg selv, og du vil også få kyndig tilbakemelding gjennom skoleåret. Vi gleder oss til å møte deg!

 
Allround Aktiv kombineres med et linjefag 1:


- E-sport- Allround
 

- MultiSport

- Kreativ data- Film og Foto