× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Surfing & ski favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Lofoten byr på en helt unik kombinasjon: Hvite surfestrender og reale skifjell. Her handler det om sterke opplevelser, gode venner, og minner for livet. Surfetur til Portugal

FOR DEG SOM

  • lære å beherske surfe og skiferdigheter og ta steget videre
  • være mest ute på bølgene i Norges surfeparadis
  • kjøre på ski i en magisk fjellverden

Surfing & ski gir deg
en av verdens mest eksotiske surfespotter og noen av Norges beste skifjell til klasserom. Du får maksimalt med surfetid og unike skiopplevelser.

Surfeparadisene Unstad og Flakstad 
har de siste årene tiltrukket seg surfere fra verden over. Her får du oppleve Lofoten Masters på nært hold. I tillegg finnes det flere "hemmelige" spotter som kan utforskes gjennom året. Vi boltrer oss i det villeste av Lofotens natur, og blir liten under fjell som stuper loddrett ned i den klare, grønne sjøen.

Friluftsliv og vennskap
I tillegg får du alt det andre Lofoten har å by på for den som liker å være ute i naturen. Vi søker ettertanke og refleksjon i friluftslivet. Gjennom ukene på høsten har vi base camp på Unstad, hvor vi bor i telt og lavvo. Vi slapper av, lager god mat og nyter solnedgangen sammen. På vinteren er vi mest mulig ute sammen på fabelaktige skiturer og får oppleve en snøkledt tindeverden som våkner til liv ved soloppgangen.