Nøkkelinformasjon

Om studiet

For deg som vil klatre og kjøre på ski, vil ha puddersnø og har lyst til å prøve deg i havkajakk. Lofoten har det meste, og det utnytter vi maksimalt. I tillegg besøker et vintersportssted i Alpene.

FOR DEG SOM

  • vil klatre, padle havkajakk og kjøre på ski
  • vil ha sportsklatring inne og ute og teste puddersnøen i Alpene
  • vil lære mer og ta ski og klatreferdighetene et steg videre 

Lofoten er vår base
Ski og klatring tilbyr deg erfarne og kunnskapsrike lærere som gjennom mange år har bygget opp et linjetilbud med solid læringsmiljø.

Image removed.

Lofotfjellene byr på fantastiske muligheter for klatring og skikjøring. Nærheten til fjellene gir rik anledning til å utfolde seg. Du kan ta på skiene ved skolen for å gå topptur på fantastiske skifjell. Vi drar til fantastiske Reine i Lofoten for å padle havkajakk og til Alpene for å kjøre både i og utenfor bakkene. Vi leter etter den gode følelsen i puddersnøen og det rene skjæret i bakkekjøringen.

Klatring og skikjøring er hovedaktivitetene, slik at det blir flere dager med skikjøring og færre dager og netter på tur i vinterfjellet. Vi legger vekt på at du skal få muligheten til å utvikle deg mest mulig innenfor de feltene vi jobber med gjennom mest mulig aktivtet sammen med andre med samme interesse.
 

- Les mer om linja på vår egen hjemmeside

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.