× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Matglede & Matopplevelser - Italia B favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

På vårt romslige kjøkken vil du:
Lage spennende matretter fra inn- og utland! Festmat og hverdagsmat. Kunnskap om råvarer, basisteknikker og smakskomposisjon. Studietur til vakre Toscana i Italia!

Du vil også:

  • lage økologisk mat
  • lage gourmet mat
  • forstå hvor viktig det er med riktig ernæring
  • lære å vite hva som er ekte mat
  • arrangere Kokkekamp og 4-retters middag (konseptet fra TV)
  • delta på studietur til vakre Italia, byen Calci hvor vi skal få smake og lage mat inspirert av Italias kjøkken og kultur.

 

Spesielt utstyr på denne linjen er forkle og gode sko. Det vil ikke bli brukt spesielle fagbøker som elevene på linjen må ha. Det vil bli utlevert materiale hentet ut fra diverse faglitteratur innen ernæring og råvarelære som er relevant for undervisningen. Dette gjelder også oppskrifter.

Velkommen til matglede og matopplevelser!

 

NB!

Husk at Karmøy Folkehøgskule er skolen hvor du velger 2 linjer. Dette betyr at dersom du velger linjen Matglede & Matopplevelser så kan du velge en av disse spennende linjene i tillegg: Friluftsliv Ekstrem - BRO Afrika - BRO Sør AmerikaBaker & Konditor - Multisport - Klær & Design