× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Baker & Konditor - Paris B favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Her får du utfolde deg i gjærbakst, småkaker, festkaker, 3D-kaker, marsipanarbeid og sjokoladepynt. Studietur til Oslo og Paris med spennende besøk/kurs. Linjen er for nybegynnere til viderekommende.

 Deilig gjærbakst og flotte kaker!

Dette er linja for alle som ønsker å glede seg selv og andre med deilig gjærbakst eller flotte selskapskaker! Spennende studietur til Oslo og Paris. Her får vi besøke diverse bedrifter for inspirasjon og opplevelser. Det blir også ulike dessert- og bakekurs i løpet av turen.

 
Du får en innføring i baker- og konditorfaget. Noe av det vi kommer til å arbeide med er:

  • gjærbakst
  • rørte- og piskede deig
  • småkaker
  • festkaker
  • marsipanarbeid
  • sjokolade

 

Du vil få små og store utfordringer underveis samt spennende prosjektoppgave. Linja har ansvar for å tilberede kaker til tilstelninger ved skolen. 

Spennende linjetur til Oslo og Paris.

 

NB!

Husk at Karmøy Folkehøgskule er skolen hvor du velger 2 linjer. Dette betyr at dersom du velger linjen Baker & Konditor - så velger du en av disse  linjene i tillegg: BRO Afrika - Bro Sør Amerika - Friluftsliv Sjø - Matglede - Reiseliv & Italiensk - wCare Miljø Solidaritet - Puls Trening Helse