× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Fotball eFotball - Interrail favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

En fotballinje for deg som elsker både fotball og eFotball. Vi drar på interrail-fotballtur gjennom europa og besøker attraktive klubber og stadioner på veien. Vi vil også se kamper i flere land.

 En ny og spennende fotball-linje, som kombinerer 3 hovedkomponenter:

  • Fotball, trening og utfordringer
    • Fotballtrening, innendørs og utendørs, med høy kvalitet med mål om å bli best mulig teknisk, taktisk, relasjonelt og fysisk. Fokus på hele menneskets utvikling og allsidighet. får oppleve et vidt spekter av trening, idretter og opplevelser. Elevene får et møte med Nordvestlandets unike natur, vi vil trene og teste styrke og utholdenhet, vi vil teste andre ballidretter og racketidretter og vi vil møte andre folkehøgskoler i turneringer og kamper.
  • eFotball
    • Med begrepet eFotball menes i all hovesak å utvikle seg i spillet FIFA. Elevene på linja skal både spille mot hverandre internt i klassen og møte andre FIFAspillere blant annet på andre folkehøgskoler til turneringsspill. Dere skal lære å samarbeide og å coache hverandre og få opplæring og innspill for å bli bedre og mer kompetente spillere.
  • Interrail til fotballbyer i Europa
    • På denne turen vil vi oppsøke fotballbyer i ulike deler av Europa. Klassen vil selv være med på å bestemme hvor turen skal gå og hvilke steder vi skal besøke og hva vi skal oppleve. Turen vil gå i April og vil starte i Norge og gå nedover i Europa. Det vil bli både fotball, trening, storby, landsbygd, sol og sommer og ulike fotball og kulturopplevelser på turen.

Du kan lese mer om Fotball eFotball - Interrail på vår hjemmeside!!