× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Festival Event Management favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Her er linja for deg som ELSKER høyt tempo, fart og spenning!
Vi starter som frivillige, og skal til slutt produsere egne små festivaler og events.

Dette er  linja med actionfylte dager både til hverdags og til fest - deg som liker å være der det skjer eller deg som ønsker å være den som får det til å skje!
IN ENGLISH
Praktisk erfaring og spennende opplevelser. Her får du erfaring som frivillig, som linjeleder og kanskje til og med som produsent! I tillegg gir vi deg en gylden mulighet til å utvide nettverket ditt, du får arbeide sammen med andre frivillige og kanskje fins det en praksisplass i en interessant produksjonsstab? 

Hvem er DU i et team? Vi jobber prosjektbasert, og gjennom året får du masse praktisk erfaring i samarbeid. Du skal øve på å organisere og planlegge arbeidsoppgaver, både for deg selv og for andre, og hvordan du kan sikre fremdrift for din del av prosjektet. God veiledning av medarbeidere og ledelse underveis, vil bidra til at du blir en bedre deltaker og medarbeider. 

Bli en bedre leder! Da trenger du teoretisk og praktisk innføring i produksjons-etablering og planlegging. Vi skal arbeide med prosjektetablering og organisering, aktivitets- og milepælplanlegging og økonomi, planlegging, risikovurdering og styring.
Du vil få prøve ut rollen som prosjektleder, få verdifull erfaring i hvordan du kan lede, påvirke og motivere andre prosjektdeltakere. Dette er en utmerket mulighet til å utvikle dine lederevner under kyndig veiledning av faglærer og andre erfarne prosjektledere.  

Fra ide til ferdig prosjekt. Kort sagt - mulighet og verktøy til å planlegge, organisere og gjennomføre ditt drømmeprosjekt!