× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Håndball favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Hekta på action? Velg Håndball på Grenland! Felleskap, egenutvikling og opplevelser! Gode lærere! Eliteserie og EM for damer i Norge på nært hold! Treningsleire i Danmark og Lanzarote, Club La Santa

Håndball på "heltid"? På Grenland kan du fordype deg i håndballspillet!
Ønsker du et år fyllt med trening, mye action, mange nye venner og gode opplevelser? Da er Håndballinjen på Grenland folkehøgskole midt i blinken for deg!
Sammen med lærer og hovedtrener Hanne Hegh (tidligere landslagsspiller), er Trine Haltvik (også tidligere landslagsspiller) med i trenerteamet.

Vi gir deg muligheten til å videreutvikle deg som håndballspiller. Vi jobber med de tekniske og taktiske delene i spillet. Du får mulighet til, sammen med andre håndballspillere, å fordype deg i spillet og jobbe med ting du kanskje ikke har hatt tid til hjemme i klubben. Her kan du lære mer om det du allerede liker! Dette året kan bidra til at du tar steget videre oppover som håndballspiller. Det blir treningskamper mot lokale klubb- og skolelag. Hver onsdag har vi andre idretter/aktiviteter sammen med fotballklassen.

Det finnes lokale klubber både på dame- og herresiden, alt fra eliteserie til 5. divisjon i nærheten. Denne sesongen har vi spillere i 4 ulike klubber.
Du kan oppleve eliteseriehåndball både for kvinner og menn. Gjerpen HK og Runar ligger bare et steinkast unna. Linjetur til EM i håndball for damer, som spilles i Norge. Sjekk også våre spennende studieturer!
Se skolens internettside for mer info om linja.
Les bloggen som håndballelevene skriver