Nøkkelinformasjon

Om studiet

Hekta på håndball? Lyst på et annerledes år? Velg oss! Egenutvikling! Opplevelser! Venner! Champions Leauge. Topphåndball på nært hold! Treningsleir i Danmark og linjetur til New York. Hverdagslykke!

Håndball på "heltid"? På Grenland kan du fordype deg i håndballspillet!
Ønsker du et annerledes år fyllt med trening, action, nye venner og gode opplevelser? Da er Håndballinjen på Grenland folkehøgskole midt i blinken for deg!
Lærer og hovedtrener er Hanne Hegh. Med henne er Trine Haltvik. Begge med lang trener- og spillererfaring for klubb og landslag. 

Du får muligheten til å videreutvikle deg som håndballspiller. Vi jobber med de tekniske og taktiske delene i spillet. Dette året kan bidra til at du tar steget videre som håndballspiller. Det blir treningskamper mot lokale klubb- og skolelag.

Hver onsdag har vi andre idretter/aktiviteter sammen med fotballklassen. I tillegg "tester" vi ut mye gøyale aktiviteter med håndballgjengen, som f.eks. kano, skøyter, klatrepark, trampolinepark, paintball, "blåtur", padletennis, matlaging, sandvolley. Dere kan være med å bestemme. Du vil få tilbud om studie-/yrkesveiledning.

Det er lokale klubber på dame- og herresiden i nærheten, om du har lyst til å spille klubbhåndball.
Du kan oppleve eliteseriehåndball både for kvinner og menn. Larvik HK, Runar og Sandefjord ligger bare et steinkast unna.
Vi drar på klubbesøk til Vipers Kristiansand. Landskamper står også på planen! Sjekk også våre spennende studieturer! Dersom vi ikke får reist til New York pga corona, blir det treningsleir i Norge, i nærheten av en eliteserieklubb.

Se skolens internettside for mer info om linja

Les bloggen som håndballelevene skriver

Opptak til studiet

Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.