× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Håndball favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Hekta på action? Velg Håndball på Grenland! Trening, egenutvikling og opplevelser! Gode lærere! Treningskamper! Eliteserie- og landskamper på nært hold! Linjetur til Danmark og New York!

Håndball på "heltid"? På Grenland kan du fordype deg i håndballspillet!
Ønsker du et år fyllt med trening, mye action, mange nye venner og gode opplevelser? Da er Håndballinjen på Grenland folkehøgskole midt i blinken for deg!
Sammen med lærer og hovedtrener Hanne Hegh (tidligere landslagsspiller), er Trine Haltvik (også tidligere landslagsspiller) med i trenerteamet.

Vi gir deg muligheten til å utvikle deg som håndballspiller. Vi jobber med de tekniske og taktiske delene i spillet. Du får mulighet til, sammen med andre håndballspillere, å fordype deg i spillet og jobbe med ting du kanskje ikke har hatt tid til hjemme i klubben. Her kan du lære mer om det du allerede liker! Det blir treningskamper mot lokale klubb- og skolelag. Vi prøver oss også på andre idretter/aktiviteter.

Skolen har kontakter med lokale klubber både på dame- og herresiden, alt fra 2. til 5. divisjon. Denne sesongen er 12 av 14 elever med og spiller klubbhåndball. Guttene har tilbud i Urædd Håndball.
Bare et steinkast unna kan du oppleve eliteseriehåndball både for kvinner og menn. Larvik HK, Gjerpen HK og Runar ligger bare et steinkast unna. Landslagene våre spiller også gjerne i nærheten. Sjekk også våre spennende studieturer!
Se skolens internettside for mer info om linja.
Les bloggen som håndballelevene skriver