× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Security: USA favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Drømmer du om å bli vekter, politi eller fengselsbetjent? Velg Security!

Nasjonal grunnutdanning for vektere med utvidet vekterpraksis og idrett med fokus på PHS` fysiske krav.
Studietur til USA.

Studietur til Florida, USA

USA-turen består av blant annet av rappelering med SWAT-team instruktører, møte med amerikansk politi, skyting, CC-trening, Tactikal Controltraining, Tazer (frivillig...) og forskjellige turistattraksjoner.

 

Praksis vekterutdanning

Obligatorisk praksis i forbindelse med Nasjonal grunnutdanning for vektere foregår i samarbeid med NOKAS. I tillegg får du utvidet praksis på små og store arrangementer, som regel i samarbeid med vaktselskapene Nokas, PCM og Zone Security. De siste årene har elevene blant annet vært med på Nobels fredskonsert, Deep Purple, Volbeat, Justin Bieber og Europaligaen på Lerkendal.

 

 

Øvelser

Ulike øvelser gjennom året for å bli tryggere på forskjellige situasjoner innenfor samband, orientering,  visitering, ordensvakt, brannvern og førstehjelp.

 

Ekskursjoner

Varierer fra år til år. Tidligere har vi vært på sentrum politistasjon i Trondheim, Politihøgskolen (PHS),  Fengselsskolen (KRUS), Telenor Arena, Trondheim fengsel, Tollvesenet, Trøndelag brann- og redningstjeneste og Trøndelag 110-sentral.

 

Aldersgrense

Du må fylle minst 19 år i løpet av 2018.

 

Rulleblad

Skolen krever ikke at man har rent rulleblad. Du som skal gå Security bør imidlertid ha dette i orden, ettersom vi i gjennom året samarbeider med vaktselskaper. I tillegg skal vi til USA, og da bør også dette være i orden.

 

Studietur til Hellas

Hele skolen reiser på studietur til Hellas på slutten av skoleåret.

 

Se fredly.fhs.no for mer informasjon om Security