× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

DANS - Forestillinger og danseglede favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

DANSEGLEDE HELE ÅRET!
Et pulserende og kreativt dansemiljø nært Oslo! Fordypning i moderne, hiphop, ballett, anatomi, jazz, stepp, dansehistorie. Studieturer, mange forestillinger, store muligheter!

18 timer dans i uken!

Her styrker du din teknikk, kroppsbeherskelse, smidighet, og kreativitet.

Vi har fokus på de sceniske dansestilene; moderne dans, samtidsdans, lyrisk- og show-jazz, klassisk ballett, improvisasjon, koreografi, hiphop, og stepp. I tillegg har vi anatomi, pilates, kickboxing og ernæring.

Vi danser hver dag, noe som fører til selvutvikling og indre styrke.

 Vi utfordrer din kreativitet, viljestyrke og samarbeidsevne.

Vi setter deg og din utvikling i sentrum, slik at dette blir et viktig og nyttig år for deg.

Tidligere elever har uttalt at et år på danselinjen styrker selvtilliten og evnen til å se seg selv på en ny måte, noe de tar med seg uansett hva de gjør etterpå.

På danselinjen lager vi en rekke forestillinger. Hvert år har danselinjen en stor forestilling/linjekveld i skolens Blackbox. Da har linjen koreografier laget av gjestepedagoger, linjens lærere, og elevene. Vi gjør også oppdrag og små opptredener i nærmiljøet. Vi har bla samarbeid med Norges dansehøyskole og Spin off.

Tidligere har Dans samarbeidet med Film, Musikal og Hiphop. Sammen har vi laget dansefilm, musikkvideoer og show. Du er viktig i hele prosessen fra idé til ferdig forestilling!

På Follo blir du en del av et positivt og morsomt dansemiljø hvor vennskap, samarbeid og nye danseopplevelser er i fokus.

Dansepedagogene er alle høyt utdannet og vil hjelpe deg med å jobbe mot dine mål og ambisjoner. Vi har stort fokus på din utvikling, og tar deg på alvor.

Les om Danselinjen