× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

DANS - Forestillinger og danseglede favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

DANSEGLEDE HELE ÅRET!
Et pulserende og kreativt dansemiljø nært Oslo! Fordypning i moderne, hiphop, ballett, anatomi, jazz, stepp, dansehistorie. Studieturer, mange forestillinger, store muligheter!

18 timer dans i uken!

Her styrker du din teknikk, kroppsbeherskelse, smidighet, og kreativitet.

Vi har fokus på de sceniske dansestilene; moderne dans, samtidsdans, lyrisk- og show-jazz, klassisk ballett, improvisasjon, koreografi, hiphop, og stepp. I tillegg har vi anatomi, pilates, kickboxing og ernæring.

Vi danser hver dag, noe som fører til selvutvikling og indre styrke.

 Vi setter deg og din utvikling i sentrum, slik at dette blir et viktig og nyttig år for deg.

Tidligere elever har uttalt: 

  • Et år på danselinjen styrker selvtilliten og gir deg evne til å se deg selv på en ny måte!

På danselinjen lager vi mange forestillinger. Hvert år har danselinjen en stor forestilling/linjekveld i skolens Blackbox. Da har linjen koreografier laget av gjestepedagoger, linjens lærere, og elevene. Vi gjør også oppdrag og små opptredener i nærmiljøet. Vi har bla samarbeid med Norges dansehøyskole og Spin off.

Tidligere har Dans samarbeidet med Film, Musikal og Hiphop. Sammen har vi laget dansefilm, musikkvideoer og show. Du er viktig i hele prosessen fra idé til ferdig forestilling!

På Follo blir du en del av et positivt og morsomt dansemiljø hvor vennskap, samarbeid og nye danseopplevelser er i fokus.

Dansepedagogene er alle høyt utdannet og vil hjelpe deg med å jobbe mot dine mål og ambisjoner. Vi har stort fokus på din utvikling, og tar deg på alvor.

Les om Danselinjen