× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

PT X-fit favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Linja for deg som vil trene CrossFit. Allsidig trening med fokus på styrke, utholdenhet og bevegelighet. Alt ligger til rette for at du kan komme i ditt livs form, samtidig som du får venner for livet

På denne linja heier vi hverandre fram og gleder oss stort over alles utvikling, uansett nivå! Gled deg til trygg og effektiv trening med dyktige instruktører i et godt felleskap. Du kommer til å bli sterkere, både fysisk og mentalt.

Vi har tett samarbeid med treningssenteret CrossFit Blindleia i Lillesand. De fleste treningsøktene våre kommer til å foregå der. Vi kommer til å bli med på dagens WOD (workout of the day) flere ganger i uka, i tillegg til egne økter med fullt fokus på god løfteteknikk. Du får også tid og anledning til å bruke boksen til egentrening.

Skolens treningsfasliteter:

  • Godt utstyrt treningsrom
  • speilsal med slynger
  • gymsal og basseng
  • Store uteområder

Vi skal øve på å lage treningsprogrammer, komponere gode treningsøkter, holde timer og veilede hverandre. I tillegg til mye trening, så har vi teori med fokus på treningslære og PT-rollen. Du vil lære om kroppens oppbygning og funksjoner.

Det du lærer vil være relevant for eventuelle PT- eller idrettsstudier.

Turer

Linjetur til Fuerteventura

Fuerteventura er en av Kanariøyene, og har de siste årene blitt et meget ettertraktet treningssenter med et hav av muligheter! Hovedfokuset på denne turen blir aktivitet, trening, avkobling og rekreasjon! – Vi skal ta oss tid til daglige treningsøkter, i moderne og flotte fasiliteter. 

Fellestur til Kambodsja

Hele skolen reiser på en fantatisk opplevelses -og dannelsesreise til Kambodsja! Dette blir et eksotisk møte med et veldig annerledes land - Dette må du bare glede deg til!