× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Foto & Vlogg favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Drømmer du om å fange øyeblikket? Beherske kamera/studio? Og utvikle deg kreativt? Hos oss dyrker vi dette! Gjennom photoshop, mørkerom, utstillinger, prosjekter, workshops, designere/cosplayere!

Uansett om du er nybegynner eller har erfaring vil du ha mye å lære hos oss. Her har du muligheten til å fordype deg i det du synes er morsomt og spennende.

Gjennom et år hos oss lærer du blant annet grunnleggende fototeknikk, lyssetting, blitz og studio, sette sammen din egen portfolio, mørkeromsarbeid, og digital bildebehandling i Photoshop.

Vi legger fokus på at du skal få utvikle deg selv og ditt fotografiske uttrykk gjennom virkelige oppdrag og realistiske oppgaver. Vi fotograferer for lokale designere, og har et spennende samarbeid med Cosplay & Cons-linja på skolen, hvor vi får ha de som fotomodeller gjennom hele året. De har fokus på styling og kostyme, og vi har fokus på location og fotograferingen. Vi elsker dette samarbeidet!

Vi går gjennom mange artige oppgaver, for at du skal få teste deg på forskjellige sjangre gjennom året, noen av de oppgavene vi har hatt tidligere er: Zombieapokalypse, film noir, eventyr, fremtiden, pinhole kamera, akt, og green screen fotografering. Du får også ditt eget lomokamera ved skolestart, og i løpet av året skal du lære å bli en ekte Lomofotograf!

Skolen er utstyrt med studioer av topp kvalitet - en lekeplass for fotografer! Bli med på et magisk år hvor du får dyrke din fotointeresse sammen med andre likesinnede du óg!

Følg oss på instagram!