× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Ildsjel - Prosjekt Palestina - Midtøsten favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Drømmer du om å jobbe internasjonalt, og med en jobb som gir mening både for deg og de du jobber med, er Prosjekt Palestina linjen for deg!

Ildsjel - Prosjekt Palestina – et år med det du brenner for! 

Young Solidarity for Palestine (YSP) er en solidaritetsaksjon drevet av elever ved Arbeiderbevegelsens folkehøgskole i Ringsaker gjennom flere år. De palestinske flyktningene i Libanon har levd i eksil siden Seksdagerskrigen i 1967, og oppholdet i flyktningeleirene har blitt permanent. Fortsatt lever både tredje- og fjerdegenerasjons flyktninger i kummerlige forhold i leirene, uten mulighet til jobb og utdanning. Disse palestinske flyktningene er glemt av store deler av verdenssamfunnet i dag. Dette er noe skolen har villet arbeide med, og vi har jobbet for å kunne være en stemme utad for et folk som ikke blir hørt. Prosjekt Palestina reiser på studieturer til Libanon hvor vi lærer om situasjonen til flyktningene; møter flyktningungdom, humanitære organisasjoner som arbeider i landet og besøker flyktningleirene.

Hvis du velger Prosjekt Palestina blir du kjent med en virkelighet som både skal forandre menneskers liv, og gi deg kunnskap om det å jobbe i internasjonale prosjekter.

Kostnader vedrørende praksisoppholdet må du dekke selv. Du velger selv sted og oppdragsgiverorganisasjon du vil jobbe for. 

Les mer om Prosjekt Palestina-linjen her.