× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Grønn bølge favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Det skyller en grønn bølge inn over landet vårt, ja inn over kloden vår! Dette er linja for deg som vil komme nærmere den naturen vi ønsker å bevare og få fantastiske opplevelser uten å reise langt.

De siste årene har det blitt mer og mer fokus på hvordan vi mennesker påvirker klimaet med vår levemåte. Det er fantastisk å se hvordan ungdom står opp og roper høyt mot politikere og forlanger at nå må noe skje! Grønn bølge er linja for deg som ønsker å være med på dette.

Bli med og få dypere innsikt i hva som egentlig skjer med naturen. Vi ønsker å gi deg et meningsfullt år borte fra studiekrav og eksamenspress, der du får tid til å ta vare på deg selv. Der du får overskudd og gode opplevelser, vennskap som varer livet ut og følelsen av at det nytter å gjøre noe. Naturen i Finnmark og Troms er fantastisk og utrolig variert. Seiland, Stabbursdalen, Pasvikdalen og Dividalen er unike nasjonalparker du får oppleve. Naturopplevelsene vil du aldri glemme og det blir mange magiske øyeblikk. Når nordlyset danser på nattehimmelen får du en spesiell følelse av å være en liten del av noe som er mye større enn deg selv.

Vi vil ha fokus på det gode liv i naturen. Det handler om sporløs ferdsel, få kunnskap om livet i naturen, kjenne naturens puls og oppleve roen og freden. Vi tror at nærhet til skog, vann, hav, vidde, fjell, planter og dyr, gir pusterom for å finne tilbake til oss selv og glede i de enkle tingene. Rett og slett senke pulsen, lade batteriene og bruke energien til å gi vårt bidrag til en bedre fremtid.