× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Reise Bo og Fritid favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Linjen for deg som er glad i å reise og vil lære mer om å bo for seg selv. Vi prøver nye aktiviteter, lager deilige måltider og deler mange spennende opplevelser, i klassen og sammen med hele skolen.

 På Reise Bo og Fritid heier vi hverandre frem og har fokus på individuell utvikling og mestring, både i skolehverdagen og på tur i innland og utland.

Her får du ansvar for å holde orden, vaske klær og rom. Vi skal lage mat og spise den i hyggelig selskap. Skolen ligger godt til rette for en aktiv fritid. Både ute og inne. Vi drar på tur til Israel med hele skolen i tillegg til noen turer i Norge. Som klasse skal vi også på turer, og på slutten av skoleåret reiser vi på en 18 dagers reise i en/to land i Europa!

I tillegg til klassetimer har du mulighet til å velge valgfag etter det som interesserer deg. Det kan være: ballsport, maling, keramikk, eksotiske retter, ut i naturen eller andre spennende aktiviteter. I fritida kan du velge å være med på noen skolens fritidstilbud eller bruke den på egne interesser. En miljøarbeider hjelper deg med å fylle fritida di.


Besøk linjens hjemmeside
.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med linjelærer ingrid [at] alesundfhs [dot] no (Ingrid Rødset.)

 

For utfyllende informasjon om kostnader - les mer her.