× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Kina Railway favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Bli med til Kina, verdens eldste sivilisasjon: en kultur der tiden går bakover. Fordyp deg i historien, språket og matkulturen, og opplev landet fra innsiden, fra Beijing, via Shanghai til Hong Kong.


Kinas rike kultur og historie fascinerer mennesker verden rundt. Ved vår nye linje vil du bli bedre kjent med en annerledes kultur.

Togreisen starter i Beijing, via Shanghai og til Hong Kong. Her kan vi oppleve verdens eldste sivilisasjon og samtidig det mest moderne av all byggekunst.  I Beijing blir det vandring på den kinesiske mur og i den forbudte by.

Det blir også møte med studenter i Kung Fu time og du får lære å lage en kinesisk rett. Så blir det en eksotisk togtur til det moderne Shanghai der vi får gå på strandpromenaden i millionbyen. Den tidligere britiske kolonien Hong Kong.er siste mål for reisen. Overnatting skjer på Tao Fong Shan, et rolig pilgrimssted startet av en norsk misjonær. Det er mange spennende steder å besøke som Stanley Market, Wong Tai Sin Tempelet og sykehuset og Victoria Peak. Vi skal besøke Queen Maud Middleschool  og bli kjent med noen elever. I tillegg til storbyliv har Hong Kong vakre fjell og strender.

Ved denne linja får du Innføring i kinesisk matkultur og bruk av spisepinner, kinesiske tegn og språk, kinesisk 5-toneskala og musikk, kinesisk historie og Kina som moderne stormakt i tillegg til enestående opplevelse.

Besøk linjens hjemmeside.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med linjeansvarlig, hallvard [at] alesundfhs [dot] no (Hallvard Roald Nordstrand).

For utfyllende informasjon om kostnader - les mer her.