× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Europa Explore favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Den mest sammensatte og spennende verdensdelen å reise i, er vårt eget Europa! Gjennom å planlegge og gjennomføre 22 dager på tur skal vi utvikle et Europaeventyr sammen.

Europa explore er for deg som vil utforske og bli kjent med natur, kultur og mennesker i vår egen verdensdel. Linjen er et miljøvennlig og rimelig alternativ til alle våre reisemålslinjer som benytter lange flyreiser. Den vil i all hovedsak gå langs bakken med tog og (mini)buss som transportmidler. Du får være med på å planlegge en europareise som kan inneholde både hovedsteder, små landsbyer, høye fjell, strender, kanskje et alpinanlegg og mye annet som vi skal oppdage under planleggingen. I reisemålstimene vil vi tidlig på høsten lage en endelig reiserute. The Grand Tour of Europe! Vi skal også få spennende kulturmøter i det «glokale» på hjemmebanen og holde oss i form med diverse aktiviteter. - Et år der du blir bedre kjent med deg selv og andre.

Vi har valget mellom noen hovedtraseer: Ett alternativ går vestover fra Danmark mot Paris, Pyreneene, Madrid og kanskje helt til Portugal eller sør til Middelhavet. Skal vi virkelig dra til med et spennende alternativ kan vi tenke vi oss øst i Europa med Athen som sørligste by og alle de spennende alternativene som vi kan velge som reiserute da.

Eksempel på et eventyr med mange kilometer:

 

Våre første erfaringer i dette prosjektet kan du lese om i reisebloggen til Europa Explore 2018. Etter dette har vi gjennomført nok et eventyr i 2019 - les mer her!
 

Besøk linjens hjemmesie.

For utfyllende informasjon om kostnader - les mer her.