× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Canada Adventure Sports favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Linja som oppsøker utfordring og opplevelser gjennom spennende aktiviteter ute! Oppdag Canada og Sunnmøre, to av verdens beste steder å drive aktivt friluftsliv! Topptur, ski, sykling, kajakk med mer.

Aktivt friluftsliv på Sunnmøre og i Canada. Har du lyst på et variert, allsidig og aktivt friluftsår er Canada Adventure Sports linja for deg! Du trenger ikke å ha erfaring i noen av aktivitetene linja oppsøker.

Et år i Norges villeste landsdel og en linjetur til verdens navle for Adventure Sports. Vårt nærområde gir oss enorme muligheter til å tilrettelegge for store opplevelser rett utenfor internatdøra. Toppturer i Sunnmørsalpene, skikjøring i Strandafjellet Skisenter, sykling, klatringVia Ferratapadling i fjordlandskap, surfing i Hoddevika, teltovernattinger, relevante kurs og erfarne lærere. 

Linjetur i 24 dager til Canada med variert friluftliv og aktiviteter, storbyen Vancouver og spennende kulturmøter. En helt unik tur ledet og planlagt av en linjelærer som er født og oppvokst i regionen vi besøker! 

Målet med Canada Adventure Sports er å gi deg et bredt spekter av erfaringer med ulike aktiviteter og måter å drive moderne friluftsliv på. Vi ønsker at dette skal være et år der du oppdager og utforsker, mestrer utfordringer og finner gleden i mangfoldet av muligheter naturen gir oss til å være i bevegelse. Dette skal ikke være et «den gang da» år, men et år som gir deg kunnskap og ferdigheter som kan brukes videre i løpet av et aktivt liv ute! 


Besøk linjens hjemmeside
.

Ønsker du rimeligere reise er Europa tilgjengelig som alternativ.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med linjeansvarlig, per [at] alesundfhs [dot] no (Per Strøm).

Instagram - @canadaafhs
 

For utfyllende informasjon om kostnader - les mer her.