× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Australia Multisport favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Kristen folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Et år med varierte idrettsaktiviteter, trening og teambuilding. Skikjøring og hyttetur i Sunnmørsalpene. Studietur til Australia med snorkling i Great Barrier Reef og mange spennende aktiviteter.


Ønsker du et aktivt år med varierte idrettsaktiviteter innendørs og utendørs? Du får muligheten til å prøve forskjellige idrettsaktiviteter og dra på turer i vårt unike nærområde. Variasjonen er stor og du får mulighet til å prøve alt fra frisbeegolf til klatring, ballspill og surfing. Gjennom spennende teambuilding-aktiviteter bygger vi et godt klassemiljø.

Målet med Australia Multisport-linja er at du skal få kjenne på glede og mestring gjennom å være i aktivitet sammen med andre. Om høsten bruker vi nærområdet til aktiviteter ute. Det kan dreie seg om alt fra kajakk/kano og frisbeegolf, til fjellturer og sykkelturer. 

Når vinteren kommer blir det alpintur til Strandafjellet skisenter og langrenn i nærområdet. I tillegg bruker vi den fine hallen vår til ulike aktiviteter. Vi bruker også tid på å forberede oss til studieturen til Australia. På våren reiser vi på en 3-4 ukers tur til Australia. Vi reiser langs østkysten og ender opp i Sydney. På veien skal vi besøke det verdenskjente korallrevet Great Barrier Reef. Vi skal surfe på noen av verdens beste strender og besøke lokale australiere. Det blir fart og spenning både på vann og land.

Besøk linjens hjemmeside.

For denne linja har vi lagt inn et valg om å bli med på reisen til Europa Explore i stedet for turen til Australia. Aktuelt hvis du ønsker det faglige innholdet og rimeligere reise.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med linjelærer jankristian [at] alesundfhs [dot] no (Jan Kristian Behrentz)

 

For utfyllende informasjon om kostnader - les mer her.