× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Musikk uten grenser favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Denne linjen går opp grensen mellom musikk og lydkunst, komposisjon og improvisasjon. Workshops, samspill, studio, improvisasjon, komposisjon, musikkhistorie, teori, hørelære, temauker

Vi forholder oss ikke til genre. Musikk er musikk, alle genre er tillatt. 

Vi ser på laptop som et instrument på lik linje med alle andre musikkinstrumenter. Hos oss lærer du å improvisere og komponere. Du får muligheten til å prøve ut ideer, både på instrumentet ditt og i samspill med andre. Du vil kunne spille inn musikken din og få den fremført. I samspilltimene utvikler du ferdigheter til å skape musikk på sparket, utvikle gehør, styrke din intuisjon og kreative evner. Undervisningen gir generell sjangerkunnskap, musikk er musikk, et universelt språk. Temauker med fokus på ulike sjangre, en sjanger av gangen.

Vi har samspill, enten fullt band, mindre band, trio, duo, solo, alt ettersom. Ønsker du fordypning, har vi et samarbeid med UiA i form av hovedinstrumentundervisning og seminarer.

Lærernes bakgrunn som profesjonelle musikere gir tilgang på et enormt nettverk av kjente musikere som man vil få workshops med.