× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Latin-Amerika - Cuba og Mexico favoritt ikon

Folkehøgskole

Varighet

1 år

Opptakskrav

over 18 år

Studienivå

Frilynt folkehøgskole
Folkehøgskolene starter opptaket 1. februar hvert år.

Om studiet

Bli med på studietur til Cuba og Mexico. Lær om latinamerikansk kultur, historie, samtid, kunst og mat. Opplev magien og stemningen. Se frem til møter med mennesker, storbyer, jungel og dyreliv.

Bli med på studietur til Cuba og Mexico. Lær om latinamerikansk kultur, historie, litteratur, samtid, kunst og mattradisjon. Opplev magien og stemningen. Bli med oss å danse til latinamerikanske rytmer i takten til salsa eller merengue. Se frem til møter med mennesker, storbyer, jungel og dyreliv.

Med et år på denne linjen vil du tilegne deg kulturell og mellommenneskelig kompetanse slik at du blir bedre i stand til å forstå ulike sider av den verden vi lever i. Du vil også få mulighet for å lære litt spansk. På studieturen kommer du tett på kulturer som er spennende og ulike vår egen. Det er utfordrende, men også en unik sjanse til å lære og oppleve noe helt utenom det vanlige. Velger du Latin-Amerikalinjen gjør vi vårt beste for at du får gode opplevelser i ditt møte med nye land og omgivelser.