× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Matteknikk, nettbasert favoritt ikon

Fagskole
Utdanningen er en fordypning innen fagretningen Kjemi.

Studietempo

Deltid

Organisering

Nettstøtta

Søknadsfrist

15. april 2018

NOKUT

NOKUT-godkjent

Om studiet

Utdanningen i matteknikk gir deg opplæring i råstoff-, produksjons- og ferdigvarekunnskap, mikrobiologi, produksjonshygiene, næringsmiddelkjemi og prosesslære.

Fordypningen gir deg kompetanse som dekker alle områder fra råvarer inn til bedriften og frem til ferdig produkt.  

Utdanningen kvalifiserer til lederjobb i matbransjen.

Opptakskrav

Det generelle grunnlaget for opptak til toårig teknisk fagskole er:

1) fullført og bestått videregående opplæring med fagbrev/ svennebrev

2) minst 5 års relevant praksis uten fagbrev, og med realkompetanse i felles allmenne fag tilsvarende læreplanene i grunnkurs (VG1) og videregående kurs 1 (VG2) i yrkesfaglige studieretninger

3) søkere som kan dokumentere at de skal gjennomføre fag-/ svenneprøve etter opptaksfristen, kan tildeles plass på vilkår om bestått prøve.

Opptaksinformasjon

Søknad sendes på vigo.no For enkelte tilbud må det søkes direkte til skolen.

Mer om fagskole og opptak på www.fagskoleopptak.no