× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Master i Kvantitativ Finans favoritt ikon

Universitet og høgskole
Finansindustrien blir mer og mer kvantitativ, og dette studiet gir deg de avanserte ferdighetene bedrifter leter etter i dagens arbeidsmarked.

Studienivå

Master, 2 år

Organisering

  • Undervising ved lærestaden

Studiepoeng

120

Semester

4

Om studiet

Globalisering i dagens finansmarkeder har ledet til økt konkurranse og et økt behov for ansatte med avanserte ferdigheter. Jobbkandidater som kan kombinere et solid forståelse av finansteori med kvantitative ferdigheter er veldig attraktive i arbeidsmarkedet.

Selskaper i dag har tilgang til store mengder data, og de trenger ansatte som kan håndtere og analysere finansdata for å ta strategiske avgjørelser. En master i kvantitativ finans gir deg ferdighetene du trenger til å vurdere problemer, analysere dem med avanserte modeller, og ta gjennomtenkte avgjørelser.

Du lærer å bruke big data og teknologi til å forstå komplekse finansielle forhold, evaluere risiko, og maksimere profitt. Denne kombinasjonen av kvantitative og analytiske ferdigheter kan lett overføres til andre felt utenom finans, noe som gjør deg til en ettertraktet kandidat på tvers av mange fagfelt.

Dette programmet foregår på engelsk. Les mer på våre engelske sider.

Tilbys ved:

  • Handelshøyskolen BI - campus Oslo