× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Kolon favoritt ikon

Privat
Vidaregåande
1 programområder

Hos KOLON PRIVATISTSKOLE kan du ta opp enkeltfag fra VGS, enten for å forbedre karakter eller for å få karakter i faget. I tillegg finnes det en del pakker du kan ta.

Alle våre studenter vil få gratis rådgivning.

I tillegg kan du få en privatlærer i det ønskede faget og antall ønskede timer.

Vi tilbyr også leksehjelp og kolokvigrupper.

Vi er en Privatistskole som holder til midt i Bergen sentrum i Agnes Mowinckelsgate 6. (Under Eksamenskontoret)  Vi har nye moderne lokaler som gir god grobunn for utvikling og læring.  

Vi har eget podcast rom til fri benyttelse for våre elever.  Elevene kan streame undervisningen og følge denne hjemmefra.  Dette gjør at våre elver ikke er så sårbare om de ikke kan møte til en stedsbasert klasseromstime.  Undervisningen kan sees hjemmefra, akkurat når det passer.

Lærerne er håndplukket, med fokus på at elevene ikke bare skal lære, men forstå.  Den enkelte student skal bli sett og hørt, slik at det er best mulighet til å lykkes på første forsøk.

Du kan når som helst søke om kursplass hos oss  -  vi har ikke som mål,  og bli den største, men den beste privatistskolen. Det er derfor muligheter for at kursene fylles opp fort, så søk tidlig.

Her ligger skolen

Agnes Mowinckelsgate 6
5008 Bergen