× Denne sida er ikkje tilgjengeleg på målforma du har valt.

Mediedesign favoritt ikon

Fagskole
Er du interessert i design for trykte og digitale flater? Gjennom et intensivt år får du fordype deg i både grafisk design, illustrasjon og skjermbasert design! Dette gjør deg i stand til å utføre en rekke yrkesroller knyttet til designarbeid og produksjon.

Varighet

1 år

Studietempo

Heltid

Organisering

Undervising ved lærestaden

Kostnader

118 000

NOKUT

NOKUT-godkjent

Om studiet

Grunnlaget i utdanningen er en bred tilnærming til form, farge, komposisjon og layout, som en felles tilnærming til de ulike emnene. En solid forståelse for medier og kommunikasjon er viktig for å forstå effekten og konteksten de visuelle produksjonene skal eksistere i, og hvilken funksjon de skal fylle. 

Som designer vil bruk av programvare være en viktig faktor for suksess. Gjennom utdanningen lærer du å bruke Adobe-programmene Indesign, Illustrator og Dreamweaver, samt et spekter av tilleggsprogramvare for web, apps og typografi, som standarder for de ulike fordypningsområdene. 

Opptaksinformasjon

For Mediedesign opererer vi med løpende opptak. Dette betyr at du kan sikre deg din studieplass når som helst i løpet av året – så lenge det er ledige plasser. Så fort du har registrert din elektroniske søknad vil du motta en e-post med utfyllende informasjon om opptaksprøve og søknadsgang. 

Mer informasjon om opptak finner du her.