Fagskoleutdanning
Reiseliv

Fredrikstad FagAkademi

Varighet

1 år

Organisering

Heltid , Undervisning ved lærestedet

Kostnader

91 700
NOKUT-godkjent
Reiselivsstudiet er et offentlig godkjent fagskolestudium. Mesteparten av undervisningen foregår i Fredrikstad, men i løpet av studieåret så reiser klassen på tur til Barcelona for å lære spansk og til London for å prøve seg som guide. All undervisning, reise og opphold er innkludert i prisen.

Reiselivskoordinator er et studium som gir deg en praktisk rettet utdanning og du kan jobbe innenfor flere felt innenfor verdens største næring. Våre studenter jobber i alt fra hoteller, flyplasser, reisebyrå, eventbyrå, turistkontorer m.m.

Det at utdanningen er praktisk rettet gjør den ikke bare morsom og spennende men du er klar til å komme raskt i jobb når du er ferdig utdannet. Nytt av året er at vi har ennå mer fokus på det praktiske ved at vi underveis i studiet drar en tur til Barcelona for å lære spansk og til London for å trene på å være guide i et av verdens mest kjente turistområder. Begge turene har et tettpakket faglig program og vil gi deg en ekte følelse av å jobbe innen reiselivsnæringen. Reise og opphold på begge turene er inkludert i prisen på studiet.

Lær spansk i Catalonias hovedstad, Barcelona
Gjennom arbeidet med fag og oppgaver opparbeider du deg et solid grunnlag for en videre karriere innen reiselivsbransjen. Arbeidet skal både deg gi et bredt faglig fundament og bygge opp dine evner til å jobbe selvstendig og i team, løse problemer og ta avgjørelser i en dynamisk og spennende bransje.

I studiet vil du også lære om “eventproduksjon”, hvordan man skal sette opp store arrangementer som konserter og andre happenings. En annen viktig del av studiet er “Turisme og Turproduksjon”, i dette faget vil du lære å sette opp hele reisepakker, priskalkulasjon og markedsføring m.m.

Reiselivskoordinator

Lignende utdanninger